Top.Mail.Ru

Actuator electrotermic „Aktor T 2P

139,00RON (TVA inclus)

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: ROVAETAKT0

Actuatorul electrotermic OVENTROP „Aktor T 2P“ „H NC“ reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru controlul temperaturii în diferite tipuri de instalații de încălzire, ventilație și aer condiționat. Acest actuator este potrivit pentru reglarea temperaturii în încăpere atunci când este combinat cu radiatoare convenționale, radiatoare cu ventil încorporat, distribuitoare pentru încălzirea prin pardoseală, încălzirea sau răcirea prin tavan, și aparate de inducție. De asemenea, este compatibil cu instalații de încălzire bivalente.

Cu un design inovator, acest actuator dispune de o funcție First-Open și un indicator de cursă, facilitând un control precis și ușor de urmărit al sistemului. Montajul său este simplu și flexibil, putând fi instalat în orice poziție, iar adaptorul pentru ventil inclus asigură o integrare ușoară în sistemele existente.

Unul dintre avantajele acestui actuator este siguranța încorporată la supratensiune, protejând dispozitivul împotriva fluctuațiilor de tensiune, cum ar fi cele generate la pornirea unui tub de neon. Acest detaliu tehnologic important elimină necesitatea unui varistor suplimentar, asigurând un nivel ridicat de fiabilitate și durabilitate.

- Producător: Oventrop GmbH & Co. KG
- Model: „Aktor T 2P“ „H NC“ (1012415)
- Tip produs: actuator electrotermic

Caracteristici:
Tensiune de alimentare: 230 V
Configurație: Normal închis
Mod de operare: 2 puncte
Dimensiunea conexiunii: M 30 x 1,5
Utilizare: În instalații de încălzire, ventilație și aer condiționat
Aplicații: Potrivit pentru utilizare cu radiatoare convenționale, radiatoare cu ventil încorporat, distribuitoare pentru încălzirea prin pardoseală, sisteme de încălzire sau răcire prin tavan, și aparate de inducție în combinație cu termostate de cameră în 2 puncte, precum și în instalații de încălzire bivalente
Reglaj: Individual sau zonal
Funcții speciale: Funcție First-Open și indicator de cursă
Montaj: Simplu, cu adaptor pentru ventil și posibilitatea de montare în orice poziție
Protecție: Siguranță la supratensiune, eliminând necesitatea unui varistor
Lungime cablu de conectare: 1 m
 

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!

Sau vino în magazinul nostru:

0 opinii


Produse asemănătoare