Top.Mail.Ru

Despre noi


Newest

Bine ați venit la Simplex Trade Investment!

Suntem o echipă de oameni dedicați să oferim soluții performante în instalații termo, hidro, climatizare, ventilare și obiecte sanitare, aducem în atenția clienților noștri o gamă diversificată de produse recunoscute la nivel mondial, ale unor branduri celebre și respectate în industrie, precum SALUS, ROCA, FIBREX, FERRO, BAXI, VAILLANT ș.a.

Parteneriate de încredere cu instalatori calificați din România 

Obiectivul nostru constant este să extindem gama de produse astfel încât să satisfacem toate necesitățile și exigențele clienților noștri. Pentru a satisface nevoile fiecărui client, investim în relații de parteneriat bazate pe încredere și respect cu cei mai buni instalatori din România:

„Caut mereu soluții pentru clienții noștri, încercând să înțeleg cât mai profund doleanțele acestora. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără susținerea companiei Simplex. Ajutorul oferit de agenții de vânzări prin implicarea lor ,a fost determinant pentru clienții noștri, care au înțeles ca fac o afacere bună cumpărând de la Simplex” - Ciobanu Ioan, instalator GSK Grup Instal Romania.

Investim în dezvoltarea echipei

La Simplex, transparența în comunicarea cu clienții este prioritatea noastră. Investim regulat în instruirea și dezvoltarea echipei noastre și punem accentul pe consultanța tehnică competentă și orientarea serviciilor către client. Suntem aici pentru a oferi nu doar produse de calitate, ci și expertiză și suport de încredere.

Alegeți Simplex pentru soluții eficiente, servicii de calitate și parteneriate solide. Suntem aici să vă susținem în fiecare pas al drumului!

 

Totul este pur și Simplex!

 

 

 

 

Adăugat cu succes în wishlist

0314 345 405
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
Duminicazi libera
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!