Top.Mail.Ru

Despre noi


Newest

Simplex Trade Investment SRL – companie specializată în comercializarea produselor termo, hidro, obiectelor sanitare, climatizare și ventilare, este orientată în permanență spre dezvoltare și tinde să adauge valoare prin serviciile oferite.

Înființată din dorința de a oferi soluții performante în domeniul instalațiilor și a obiectelor sanitare, oferta companiei include produse de o calitate recunoscută mondial, produse ale unor branduri celebre a producătorilor de marcă.

Obiectivul permanent al companiei îl constituie diversificarea gamei de produse în măsură de a satisface toate necesitățile și exigențele consumatorilor. Optând pe maximizarea gradului de satisfacție a partenerilor săi, compania tinde să construiască o relație de parteneriat cu aceștia, bazată pe încredere și respect.

Simplex pune valoare pe transparență în comunicarea cu clienții, de aceea investește semnificativ în instruirea și dezvoltarea personalului său. Compania noastră pune accentul pe consultanța tehnică competentă și orientarea serviciilor către client.

 

Denumire juridică   SIMPLEX TRADE INVESTMENT SRL
Adresa:   București, șos. Chitilei 196 
c/f   35943979

Adăugat cu succes în wishlist

0314 345 405
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
Duminicazi libera
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!