Top.Mail.Ru

Termostat TECEfloor Wi-Fi mwd5, include senzor sapa

1 083,00RON (TVA inclus)

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: RTCTMWD5W

Termostatul TECEfloor Wi-Fi mwd5 reprezintă o soluție avansată pentru controlul temperaturii în locuință, combinând un design modern și discret cu funcționalități de ultimă generație. Acest dispozitiv ușor de instalat, se integrează armonios în orice spațiu interior. Caracteristicile sale includ un ecran tactil intuitiv și posibilitatea de navigare prin meniu, precum și controlul de la distanță prin telefonul inteligent sau tableta, cu ajutorul aplicației Microline. Conexiunea se realizează simplu prin rețeaua WLAN de acasă, fără necesitatea unui gateway suplimentar.

Termostatul TECEfloor dispune de o baterie de rezervă pentru ceas și calendar, asigurând funcționarea neîntreruptă. Oferă flexibilitate prin programul său în 4 faze pentru confort automat și temperatură redusă, adaptabil în funcție de zi. Utilizatorii pot schimba manual setările temporar, alegând din moduri diverse, cum ar fi manual, petrecere, vacanță sau protecție împotriva înghețului. Un avantaj major este capacitatea de a controla încălzirea de oriunde și oricând, oferind astfel un confort sporit și eficiență energetică

- Producător: TECE
- Model: TECEfloor Wi-Fi MWD5 (77840035)
- Tip produs: Termostat cu ceas Wi-Fi TECEfloor, încastrat
- Tehnologie: Termostat digital cu ecran tactil și Wi-Fi
- Tensiune de alimentare: 230 V
- Amperaj releu: 3 A
- Tip montare: Încastrat în doză. Compatibil cu cadrul de montare încastrat furnizat sau în gama de comutatoare de amplasare (compatibil cu mărci precum Gira, Berker, Merten, Jung)
- Conexiune: Cu cablu
- Clasa de protecție: IP 21
- Dimensiuni: 86x86x18 mm
- Culoare: Alb

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!

Sau vino în magazinul nostru:

0 opinii


Produse asemănătoare