Top.Mail.Ru

Centrala Viessmann Vitodens 111-W - 25 kW, Nou

8 800,00RON (TVA inclus)

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: RVSVD11125

Centrala Viessmann Vitodens 111-W - 25 kW, tip B1LF, este o centrală termică în condensare de ultimă generație, ce îmbină eficiența și compactitatea pentru a satisface nevoile moderne de încălzire și preparare a apei calde menajere. Cu o putere de 25 kW, această centrală murală funcționează pe combustibil gazos și dispune de tiraj forțat. Este echipată cu noul arzător MatriX-Plus, cunoscut pentru funcționarea sa eficientă și pentru reducerea poluării și a zgomotului.

Caracteristicile remarcabile includ schimbătorul de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil, care transformă eficient energia în căldură și asigură durabilitate și performanță îndelungată. Controlul complet automat al combustiei Lambda Pro se adaptează automat la diferite tipuri de gaz, oferind o ardere continuă curată și eficientă.

Pachetul centrală termică include un boiler incorporat și automatizare digitală cu interfață WLAN integrată, facilitând comunicarea cu aplicațiile Viessmann și controlul simplu și intuitiv al sistemului. Centrala este dotată cu un display LCD cu afișaj pe 7 segmente, design „Blackpanel“ subtil și butoane tactile, pentru o operare ușoară și un control convenabil.

Avantajele centralei Vitodens 111-W 25 kW includ economisirea spațiului, faptul că poate fi instalată chiar și în nișe mici, fără necesitatea de spații libere laterale pentru service. Este certificată pentru utilizarea cu 20% conținut de hidrogen în gaze naturale, asigurând astfel și un raport excelent între preț și performanță. Centrala este ideală pentru modernizarea apartamentelor sau caselor unifamiliare, oferind o soluție durabilă și eficientă pentru nevoile de încălzire și apă caldă.

- Producător: Viessmann
- Model: Vitodens 111-W - 25 kW (Z023113)
- Tip produs: centrală termică în condensație, cazan pe gaz

Putere nominală la 50/30 °C: 3,2 – 25,0
Putere nominală la 80/60 °C: 2,9 – 23,0
Dimensiuni: Lungime x Lățime x Înălțime: 500 x 600 x 950 mm
Greutate: 68 kg
Racord de evacuare: 60 mm
Racord de admisie: 100 mm
Clasă energetică încălzire A
Boiler de acumulare ACM: 46 litri
Putere nominală la prepararea ACM: 30,3 kW
Debit: 20,1 l/min

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!

Sau vino în magazinul nostru:

0 opinii


Produse asemănătoare