Top.Mail.Ru

Centrala Viessmann Vitodens 111-W - 32 kW, Nou

9 800,00RON (TVA inclus)

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: RVSVD11132

Modelul Viessmann Vitodens 111-W - 32 kW, reprezintă o centrală termică în condensare de ultimă oră, concepută pentru a răspunde cerințelor moderne de încălzire și producere a apei calde menajere. Având o capacitate de 32 kW, acest echipament mural funcționează pe baza de gaz și beneficiază de tiraj forțat. Este dotat cu inovatorul arzător MatriX-Plus, apreciat pentru eficiența sa și capacitatea de a reduce atât poluarea, cât și zgomotul.

Printre caracteristicile de top se numără schimbătorul de căldură Inox-Radial fabricat din oțel inoxidabil, care convertește eficient energia în căldură, garantând astfel o durată lungă de funcționare și performanțe de excepție. Sistemul de control automat al combustiei Lambda Pro se ajustează automat la diversele tipuri de gaz, asigurând astfel o ardere eficientă și ecologică.

Această centrală include un boiler integrat și un sistem de automatizare digitală cu interfață WLAN, ușurând astfel conectivitatea cu aplicațiile Viessmann și permițând o gestionare simplă și intuitivă. Dispune de un display LCD cu afișaj pe 7 segmente și un design elegant „Blackpanel“, alături de butoane tactile pentru o utilizare ușoară.

Avantajele centralei Vitodens 111-W - 32 kW, includ eficientizarea spațiului, putând fi montată chiar și în spații restrânse, fără a necesita spații laterale libere pentru întreținere. Certificată pentru a opera cu un amestec de gaz natural și 20% hidrogen, centrala oferă un echilibru ideal între cost și eficiență. Aceasta este o opțiune potrivită pentru modernizarea apartamentelor sau locuințelor individuale, oferind o soluție de încălzire și preparare a apei calde durabilă și eficace.

- Producător: Viessmann
- Model: Vitodens 111-W - 32 kW (Z023114)
- Tip produs: centrală termică în condensație, cazan pe gaz

Putere nominală la 50/30 °C: 3,2 – 32,0
Putere nominală la 80/60 °C: 2,9 – 29,3
Dimensiuni: Lungime x Lățime x Înălțime: 500 x 600 x 950 mm
Greutate: 68 kg
Racord de evacuare: 60 mm
Racord de admisie: 100 mm
Clasă energetică încălzire A
Boiler de acumulare ACM: 46 litri
Putere nominală la prepararea ACM: 33,9 kW
Debit: 21,2 l/min
 

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!

Sau vino în magazinul nostru:

0 opinii


Produse asemănătoare