Top.Mail.Ru

Ai nevoie de instalator?


Newest

Succesul unei construcții este asigurat de:

  • un proiect foarte bine gândit
  • materiale de calitate
  • instalator profesionist

 La Simplex, găsiți consultanță și suport pentru realizarea celor mai îndrăznețe, inovative și sigure proiecte.

Compania mereu pune accent pe echipamente ale producătorilor cu renume mondial și creează parteneriate solide pentru a oferi clienților calitate înaltă a materialelor.

Vă oferim nu doar serviciile unei echipe bine pregătite. Lucrăm cu sute de profesioniști din întreaga țară, instalatori alături de care am creat proiecte solide și demne de admirat.

Împreună am realizat proiectul de modernizare a Aeroportului Internațional Chișinău, am oferit obiecte sanitare în procesul de restaurare a conacului Castel Mimi. Echipamentele noastre încălzesc mii de apartamente și spații comerciale.

Ca să aveți parte și dumneavoastră de lucrări de calitate, sigure și rezistente toate echipamentele trebuie montate doar de către un PROFESIONIST 100%! Dacă nu cunoașteți unul potrivit, vă recomandăm noi!

E simplu, ne contactați la 0743 198 414 și vă oferim consultanță și suport!

Investim în dezvoltarea și creșterea profesională a partenerilor Simplex, pentru care organizăm training-uri și vizite internaționale la uzinele producătorilor cu renume mondial. Instalatorii au învățat meserie ani la rând și au devenit specialiști autorizați pentru lucrări profesionale la instalații sanitare, termice, de canalizare și solare. Lucrări pe care le puteți vedea în cadrul proiectului Profesioniști 100%. În fiecare episod venim cu sfaturi prețioase pentru cei care au în plan construcția sau renovarea casei și nu numai. Proiect pe care îl puteți urmări pe contul nostru de Facebook și Instagram.

Suntem cu adevărat pasionați de ceea ce facem și vă oferim cele mai eficiente, sigure și performante produse. Ne bucurăm să ne vedem munca apreciată şi să creştem pentru a oferi şi mai mult confort.

Simplex este partenerul tău numărul 1!

Adăugat cu succes în wishlist

0314 345 405
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
Duminicazi libera
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!