Top.Mail.Ru

Cada din fontă ROCA - pentru o baie modernă!

19 iunie 2019
Newest


Considerată un must have al momentului, cada de baie din fontă este o opțiune sofisticată și modernă. O astfel de cadă este alegerea celor care îți doresc să utilizeze camera de baie într-un mod diferit, să se bucure de un stil deosebit și să se relaxeze într-un cadru prețios. Un model retro, inspirat din trecut, dar care dă frâu liber imaginației, cada din fontă de la Roca poate fi preferată în primul rând pentru rezistența și eleganța sa. 

Rezistență

Daca vă doriți o cadă de baie rezistentă, atunci fonta este materialul potrivit pentru dvs. Tehnologia ei de fabricare se realizează prin turnarea oțelului topit într-o formă specială, ca mai apoi aceasta să fie acoperită cu un strat de smalț. Acest model de cadă este unul dintre cele mai durabile, suprafața ei fiind rezistentă la zgârâieturi și prelucrări cu produse chimice. 

Confort maxim

Când vorbim despre cada de baie, confortul ar trebui fi pus pe primul loc. Iar ei care țin la acest aspect vor alege cada de fontă Roca. În comparație cu alte modele, aici lățimea este de 850 mm. Nu trebuie să uităm nici de suprafața antialunecare cu care este acoperită cada. Deci, vă veți putea bucura de băile relaxante cu spumă. Simplex pune la dispoziția clienților modele în mai multe nuanțe și difere modele de picioare. 

Dezavantajele căzilor de baie din fontă este că se găsesc la prețuri destul de mari, fiind printre cele mai scumpe modele și că au o greutate destul de mare din cauza materialului. Greutatea materialului îngreunează montajul și de cele mai multe ori, pardoseala necesită întăriri.

De ce o cadă de baie din fontă?

Ca și cada din acril, și cea din fontă are numeroase avantaje și calități. Ceea ce face diferența între cadă din fontă și cadă din acril este aspectul. Căzile de fontă sunt folosite în băi elegante, în băi unde toate elementele sunt de foarte bună calitate (mobilierlavoar etc) și unde înclinația pentru design este esențială.

1. Este printre cele mai rezistente la șocuri și zgârieturi,
2. Rezistă foarte mulți ani, fiind un element ce nu necesită înlocuire,
3. Menține temperatura apei constanța, pentru foarte mult timp,
4. Rezistă la produse chimice,
5. Are un aspect deosebit, elegant

Căzile de fontă comercializate în magazinul Simplex sunt însoțite de certificat de calitate, instrucțiuni de montaj și garanția oferită de către producător. 


Adăugat cu succes în wishlist

0314 345 405
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
Duminicazi libera
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!