Top.Mail.Ru

Termostatul care controlează eficient temperatura

30 mai 2019
Newest

Termostatele de la Simplex înseamnă control mai precis al încălzirii, confort sporit și eficiență energetică îmbunătățită.

Economie de energie de până la 30 de procente. Este ceea ce vă oferă un termostat modern, un dispozitiv potrivit pentru locuința fiecăruia. Principiul de funcționare al dispozitivului e simplu de înțeles. Cu ajutorul unor senzori, termostatul măsoară temperatura din încăpere. Atunci când aceasta este mai mică decât cea pe care ați indicat-o, termostatul comandă sistemului de încălzire să pornească. Odată atinsă temperatura optimă, același termostat va comanda oprirea caldurii. 

Funcții obligatorii pentru un termostat modern: 

  • Comunicare OpenTherm

  • Compensare a sarcinii

  • Mod service

  • Cod PIN securizat

  • Funcții de optimizare

  • Ușor de instalat

  • Design minimalist

Accesarea acestuia și manevrarea programelor cu care este prevăzut se realizează de la distanță, prin conexiune wireless. Cu un simplu telefon inteligent sau laptop și acces la internet este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaște și putem modifica parametrii de funcționare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Prin urmare, e ușor de folosit, de instalat, compatibil cu orice sistem de încălzire, il amortizezi rapid, ai un control foarte ridicat, grad optim de confort, ce vrei mai mult? E foarte clar faptul ca o astfel de investiție e perfectă pentru spațiul în care îți petreci timpul. Este flexibil, practic și comod. 

Vino la Simplex și descoperă gama de termostate de ultimă generație! 


Adăugat cu succes în wishlist

0314 345 405
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
Duminicazi libera
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!